Udtalelser

Her er du i trygge hænder

Mine klienter fortæller

Nedenstående har skriftligt givet tilladelse til brug af udtalelserne på denne side. Resultaterne er individuelle og kan variere.

I et længerevarende forløb hos Pia, efter trafikulykke, har jeg haft meget stor glæde af et sammensat behandlingsprogram. Akupunktur og PSYCH-K.
Med udgangspunkt i selve traumet i/efter ulykken, har Pia mødt mig med stor empati, – og kreativitet – og ikke mindst stor faglig indsigt.
Det er nu lykkedes mig at få øget min bevægelighed samt at forholde mig til smerterne med større accept, således at jeg kan mestre hverdagen med en voksende glæde.
De øvrige involverede fagpersoner – fysioterapeut og egen læge – har fulgt behandlingerne med stor overraskelse over resultaterne.
Jeg kan derfor kun – og på det varmeste anbefale Pia.

Lisbeth

Lider du af søvnløshed? Så kan akupunktur måske lige være det, der hjælper dig. Jeg har i 8-10 år lidt af tiltagende søvnløshed. Forskellig medicinsk og alternativ behandling  har ikke afhjulpet det. Så er det svært at få hverdagen til at fungere. En god bekendt anbefalede Wolff Akupunktur. – Nu kommer det – efter FEM behandlinger hos Pia, er den onde cirkel brudt. Helt fantastisk. Så jeg kan varmt anbefale et besøg hos Pia.

 

Britta Nyborg

I 2005 har jeg ved højre øje fået en nerve i klemme. Dette medførte trækninger i øje og ned til mundvige. Jeg har fundet frem til Pia Wolff-Sneedorff, som giver akupunktur. I dag er trækninger i øjet stort set væk. Jeg kan anbefale denne behandling på det varmeste. Behandlingen holdes nu ved lige ca. hver 3. uge.

K.N.

Kvinde, 76 år

Gennem knapt 20 år har jeg haft smerter i ryggen og som årene gik blev det kun værre. Det har udviklet sig til slidgigt og forandringer i led og facetled, som desværre ikke kan opereres, fordi det fordeler dig over mange led. Mit ene knæ har lidt under en ryg i ubalance og er blevet opereret 4 gange, men smerter stadig. Både læger og en smerteklinik jeg går fast hos har sammensat et ordentligt batteri af piller, som man bliver træt søvnig og omtåget af.

Resultatet er et sparsomt liv, et liv hvor jobbet gik ned ad bakke og nu hedder sygedagpenge i stedet for et ellers spændende job. Et liv med en skilsmisse, med få venner og ikke ret mange i omgangskredsen. Kræfterne er simpelthen ikke til det med massivt smertestillende døgnet rundt.

Jeg blev gennem en kammerat opfordret til at gå hos Pia. Det var en succes allerede fra første gang. De punkter, hvor nålene skal sidde, er helt enkelt lige til at mærke. Pia ved hvor hun skal lede og efter små 10 minutter er alle nålene sat i og derefter er der en lille time i himmelen. Jeg kan ganske enkelt mærke forbindelsen fra nål til smerte – og mærke hvordan den intense smerte dæmpes og formindskes betydeligt. Jeg får nåle i hænder og fødder og det ene øre. Virkningen holder og det er kun hvis jeg har gjort noget forkert, for meget eller gjort noget for længe, at smerterne kommer op i høje omdrejninger igen.

Jeg kan mærke, at et nyt liv sniger sig ind på mig, et liv med mere energi, glæde og initiativ. Humøret får selvsagt en på frakken, når smerterne bider. Så når de forsvinder sammen med en del af pillerne, så kan jeg mærke glæden ved dagen.

Det er en udvikling i livskvalitet, jeg kan unde alle andre med kroniske smerter. Jeg ved ikke, hvad akupunktur kan gøre for alle, men i mit tilfælde er 20 år tabt til smerter, som nu viser sig kan mindskes betydeligt og meget. Jeg er en glad mand. Jeg skylder Pia meget.

M.K.

Mand, 56 år

Jeg er en kvinde midt i 50’erne, der i ca 10 år har haft astma, i perioder så slemt at jeg ikke kunne passe mit arbejde. For ca 3 år siden, i en periode hvor jeg var rigtig dårlig, opgivende og frustreret over min situation, søgte jeg på nettet for at finde en akupunktør (jeg havde tidligere forsøgt med akupunktur med lille bedring). Tilfældigvis blev det Pia jeg ringede til – heldigvis !!!

Jeg var rigtig dårlig og opgivende da jeg første gang mødte Pia, men hun udviste stor seriøsitet, professionalisme, engagement og ikke mindst empati og ro, der gjorde at jeg fik troen på, at hun kunne hjælpe mig tilbage til et ”normalt” liv.

Pia tog udgangspunkt i ”det hele menneske” og det viste sig at det var det der skulle til i min situation. Pia var ærlig fra første møde (og har været det lige siden) hun gav udtryk for at jeg skulle have lidt tålmodighed, for det ville tage lidt tid. Det tog tid at nå dertil hvor jeg er i dag, men jeg oplevede meget hurtigt forandring/bedring og jeg var på intet tidspunkt i tvivl om at Pia arbejdede målrettet på en bedring af min astma. Det var tydeligt for mig, men også for min familie, der mærkede en tydelig forbedring af mit energi niveau og humør.

Jeg har i tiden fra første gang jeg var til behandling og til nu, haft andre gener, bla mave/tarmproblemer, spændingshovedpine, stress, samt træthed og uoplagthed. Pia har altid taget det meget seriøst og arbejdet målrettet på at afhjælpe mine ”problemer”  – og med godt resultat. Ikke kun i forbindelse med akupunktur, men feks også i forbindelse med kosttilskud eller andet.

I dag har jeg ”et godt liv” med min astma, jeg kommer jævnligt til behandling for at ”vedligeholde” og indimellem oftere, når jeg feks har haft en stresset periode eller min astma bliver forværret, feks pga årstiden.

Jeg kan på det varmeste anbefale Pia, både for hendes professionalisme (dygtighed indenfor bla akupunktur) og for hendes måde at møde mennesker på.

S.D.

Kvinde

​I 6 år har jeg været plaget af smerter i siderne af mine ben, når jeg lå i min seng, på siden. Om dagen mærkede jeg kun ømhed ved berøring. Min mand var syg i de år og krævede diverse flytninger fra stol til seng m.m. Måske har jeg overanstrengt min lænd derved. For at sove og undgå smerter, når jeg lå, fik jeg af lægen piller, 2 stk. inden sengetid. Men om morgenen vågnede jeg igen med smerter, når jeg lå på siden.

Efter diverse behandlinger med massage, ultralyd, trykbølge, kiropraktisk behandling og zoneterapi, uden virkning, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre.

I en af ugeaviserne så jeg annoncen fra Pia Wolff-Sneedorff, som er akupunktør.

Jeg fik den første behandling den 23. marts 2015. Jeg tog stadig min medicin, men vågnede dagen efter UDEN smerter. Turde næsten ikke røre mig, men det var sandt. Selvfølgelig var jeg stadig øm og det har krævet adskillige videre behandlinger, før min lænd ikke længere var spændt op og kunne slappe af hele tiden.

Efter 5 behandlinger stoppede jeg med pillerne. Jeg kunne ligge i sengen uden smerter. Så måtte jeg bare lære mig selv at falde i søvn igen! Men jeg VILLE af med de piller og efter ca. 10 dage og med hjælp fra nogle naturpiller, var jeg fri af medicinen. Min mave gik i orden og mit blodtryk faldt.

Jeg har indtil videre fået i alt 13 behandlinger, som nu nedtrappes gradvis. Det er de bedste penge, jeg nogensinde har givet ud. Jeg har fået lidt penge fra Sygeforsikringen Danmark. En god hjælp.

Akupunktur har for mig været den rigtige og fantastiske løsning på mit problem og jeg kan varmt anbefale behandlingen hos Pia.

I Pia´s klinik har jeg mødt omsorg og forståelse for mit problem. Hun engagerer sig i én og arbejder sikkert og målrettet med problemet. Samtidig er hun et utrolig sødt menneske. Jeg beundrer hendes ekspertise, stille udholdenhed og menneskelige egenskaber.Det har også været vigtigt for mig at samarbejde omkring mit aku-forløb og følge de råd, f.eks. om at tage magnesium for musklerne, som jeg fik anbefalet af Pia. Det har givet mig en viden, som jeg ikke før kendte, om min krop.

J.AA.

Kvinde

For ca. 8 år siden opdagede jeg, at det altid var tåget eller diset og at jeg havde svært ved at stille skarpt på konturer. Nye briller ville ikke hjælpe mente optikeren og mente jeg skulle gå til øjenlæge. På grund af lang ventetid hos privatpraktiserende øjenlæger blev jeg herefter undersøgt på Privathospitalet Hamlet, der stillede flg. diagnoser:

  • Fuchs endotel dystrofi (en svaghed i det lag af hornhinden, der er nærmest linsen)
  • Glaucoma angolus (snævre kammervinkler der øger risikoen for forhøjet tryk i øjet)
  • Grå stær (Linsen bliver langsomt uigennemsigtig med synstab til følge)

Jeg fik herefter en tid hos en øjenlæge, der bestilte tid til en grå stær operation.

Imidlertid fortalte internettet mig, at en grå stæroperation har en særlig forhøjet risiko for hornhindebeskadigelse (blindhed) når operationen udføres på et øje med Fuchs endotel dystrofi. Internettet fortalte også, at man ved hjælp af en særlig akupunkturmetode kunne behandle øjensygdomme. Det valgte jeg så for ca. 7 år siden i stedet for operation. Fik 5 x 2 behandlinger og det hjalp.

I vinteren 2015/2016 var den gal igen og jeg havde tåget og nedsat syn. Jeg henvendte mig nu igen til en øjenlæge og på grund af det frie sygehusvalg efterfølgende på en øjenklinik, der skulle udføre grå stær operationen. Det ville klinikken imidlertid ikke på grund af risikoen og henviste mig tilbage til det offentlige sygehus system. Risikoen for hornhindeskade og blindhed var altså stadigvæk reel. Heldigvis opdagede jeg, at Wolff-akupunktur var beliggende i nærområdet og arbejdede med AkuNova metoden. Pia og jeg aftalte 2 x 5 dages (10 dages) behandling med 2 behandlinger om dagen og efterfølgende opfølgning.

Nu er primær behandlingen slut og resultatet er overvældende. Betydeligt mere lys, skarpe konturer, rigtig godt dybdesyn, går og kører bil uden briller, ser perfekt fjernsyn uden at det flyder ud og læser undertekster uden briller, hvilket var umuligt før. Det eneste minus er, at jeg stadig har brug for briller til læsning, så jeg må ud og købe nye.

C.R.

Mand, 70 år, brillebruger

Menu