PSYCH-K®

Her er du i trygge hænder

Overbevisningernes kraft

Din virkelighed er skabt af dine overbevisninger og disse er som regel ubevidste og et resultat af livslang “programmering”.

Overbevisninger har en kraftig indflydelse på menneskers adfærd. Det i vores underbevidsthed, at vore holdninger, værdier og overbevisninger er lagrede. Ud fra vore overbevisninger former vi vor opfattelse af verden og os selv og ud fra disse opfattelser, udvikler vi vores adfærd og vore handlemønstre.

Uhensigtsmæssig adfærd

Vi kan have en adfærd, et mønster, en overbevisning som ikke gavner os og som vi ønsker at ændre. Vi kan med vores bevidsthed tænke os til, hvad vi gerne vil, men så længe underbevidstheden ikke er med på ideen, ja så sker der ikke rigtig noget.

Selvbegrænsende underbevidste overbevisninger

Mange mennesker har selvbegrænsende underbevidste overbevisninger, når det gælder elvværd, sundhed og krop, økonomi, parforhold eller karriere.
PSYCH-K® er en metode til balancering og ”omprogrammering” af underbevidstheden med nye selv-styrkende overbevisninger, til at reducere uønsket stress og i det hele taget udvikle menneskers potentiale og dermed møde livets udfordringer.

Udviklet af Robert M. Williams

PSYCH-K® er udviklet af Robert M. Williams, som også har skrevet bogen ”PSYCH-K……. The Missing Peace In Your Life”. Robert M. Williams er også medvært på den populære DVD, ”The Biology of Perception…… The Psychology of Change” med kollegaen Dr. Bruce Lipton.

Se endvidere PSYCH-K.com

Menu